Szülésfelkészítők

Találd meg a neked legmegfelelőbb szülésre felkészítő tanfolyamot! Ez a blog segít a választásban.

Emeld ki a szmogból!

Friss topikok

Linkblog

2008.07.29. 09:42 kbetti

Kismamatorna - 7 könnyű gyakorlat Grillától

Lazítás, erősítés, tartásjavítás – 7 könnyű gyakorlat kismamáknak

Ezek a könnyed gyakorlatok, amelyeket bemutatunk, kombinálják a mozgást, a koncentrációt és a légzést. Nem szükséges hozzájuk semmilyen „sport-tapasztalat”. Mindössze egy  csúszásgátló matrac és pár szabad perc. Az egyes gyakorlatokat annyiszor ismételjék, ahányszor jólesik. Ha 2x-3x végzik is el az egyes elemeket – nagy figyelemmel –, annak is jelentősége van!

Fontos tudni, hogy: kerülendő az egyenes hasizom igénybevétele (pl. a felülések)! Ilyenkor ugyanis az altest összenyomódik és a hasfal megrövidül.  Az oldalsó hasizmok kíméletesen edződnek és indirekt erősödnek a hátizmok is, amelyeknek a növekvő elülső többletsúly miatt, igen sok tennivalójuk van, hogy a helyes tartást megőrizhessük!

A program jótékony hatása nem csak a mamánál érvényesül, hanem a babánál is, hiszen a testmozgás nála is javítja az oxigénellátást.

A gyakorlatokat Grilla oldalán (regisztráció után) elolvashatjátok itt:

7 könnyű gyakorlat kismamáknak

Szólj hozzá!

Címkék: testmozgás kismamatorna berényi grilla


A bejegyzés trackback címe:

https://szulesfelkeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr8590581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása