Szülésfelkészítők

Találd meg a neked legmegfelelőbb szülésre felkészítő tanfolyamot! Ez a blog segít a választásban.

Emeld ki a szmogból!

Friss topikok

Linkblog

2008.09.16. 19:36 kbetti

Hétköznapi varázslatok érintéssel - könnyebb szülés, kevesebb fájdalom (Szombathely)

           Ezen a gyakorlatközpontú műhelyen két előadó oszt meg a résztvevőkkel olyan technikákat, amelyek egyszerűségükben mindenféle előképzettség nélkül is elsajátíthatók, nem igényelnek különleges eszközöket, mégis varázslatosan hatékony segítséget jelenthetnek ahhoz, hogy a vajúdást és a szülést könnyebben, illetve kevesebb fájdalommal élhesse át a szülőanya...

Papp Zoltán az energiagyógyítás és a masszázs területén szerzett több éves tapasztalatából, Noll A. Nandu pedig a holisztikus, nőközpontú bábaság gyakorlatából, illetve a Mexikó határvidékén szerzett különleges tanulási tapasztalataiból merítve ad át a vajúdástámogatáshoz jól használható ismereteket és "kéz-ségeket", mint például a lazítás és a fájdalomcsillapítás akupresszúrás pontjai, a lefelé és kifelé irányuló energiák összpontosítása, illetve az egyes testhelyzetek hatása a medence térarányaira.

Ajánljuk a programot mindenkinek, aki a jövőben vajúdástámogatásra készül, tehát leendő apáknak, de akár a szüléshez meghívott barátnőknek, nagymamáknak, dúláknak, bábáknak és más szülés körüli segítő foglalkozásúaknak is.

A tréning aktuális helyszíneit, időpontjait ITT olvashatjátok.

Időpont: 2008 szeptember 27. szombat 14-18 óráig
Helyszín: Szombathely, Evangélikus Kápolna
Szervező: Kajzinger Ildikó: ildiko.kajzinger@gmail.com  - nála lehet jelentkezni is.

Szólj hozzá!

Címkék: szülés masszázs vajúdás nandu


A bejegyzés trackback címe:

https://szulesfelkeszitok.blog.hu/api/trackback/id/tr100666643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása